Deutschebotschaft.no er en side for den som ønsker å feriere i Tyskland

Som sikkert mange vet, er det hvert år mange turister fra Tyskland, som bruker sin ferie på å besøke Norge. Tusenvis kommer for å nyte norsk natur, ensomheten og det vakre som vårt land har å by på.

På den andre siden er det mange nordmenn som også drar i motsatt retning, for å finne ut hva Tyskland har å by på. Mange av de tingene som vi savner i Norge, finnes i overflod i Tyskland. Om man velger riktig reisemål, kan man kombinere en vakker naturopplevelse med høykultur, eller med historisk arkitektur, eller kanskje en storbyferie, med shopping og gode restauranter.

Om oss, og vår målsetning

Vi har laget disse sidene for gi noen gode beskrivelser av diverse tyske reisemål som kan friste. Her får du vite litt om severdige byer, gode aktiviteter, eller andre landskap i Tyskland, som tar varmt imot norsk besøk. For mange er Tyskland også et kulinarisk reisemål, selv om dette ofte oversees. Landet har 13 store vindistrikt, med et utvalg av over hundre forskjellige druesorter, det finnes mange hundre sorter øl, og et godt utvalg av kjøttretter, ost og godteri.

I Tyskland kan man velge å feriere ved den varme Østersjøen sin sydlige kyst, man kan sykle gjennom Moseldalen, man kan vandre gjennom de dype skogene, eller bestige Alpene. Vi håper å gi deg et bedre bilde av landet, slik at din neste ferie kan bli en god og opplevelsesrik reise til Tyskland.